Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland

Het grote voordeel van het uitbesteden van het editen van jouw podcastopnames

Stel, je bent net klaar met het opnemen van een nieuwe podcastaflevering. Je doet je koptelefoon af en beseft tegelijk dat hij weer terug op mag, want je moet die aflevering nog editen. En dat terwijl je liever doorgaat met de volgende belangrijke taak. 

Voor die bewerkte aflevering online staat, inclusief pakkende shownotes, ben jij wel een paar kostbare uren verder. 

Balen…

Al eens gedacht aan het uitbesteden van je editwerk? Jij neemt enkel de aflevering op, dan sla je het bestand op en stuur je richting je podcastmanager. Die gaat ermee aan de slag en zonder dat jij nog hoeft om te kijken staat jouw aflevering online op de afgesproken datum.

En terwijl die podcastmanager jouw opnames fine-tuned voor publicatie kun jij:

  • Boodschappen doen voor de hele week
  • Werken aan je eigen gezondheid 
  • Waardevolle tijd met je kids spenderen
  • Eindelijk die me-time inplannen
  • of gewoon doorwerken en meer geld verdienen zonder dat jij dagen bezig bent met het online krijgen van die podcastaflevering

Zie je het al voor je? Dit kan het (structureel) uitbesteden van je editwerk voor je betekenen. Jij kunt doen wat je wilt, ik zorg dat je aflevering vlekkeloos wordt verwerkt tot een kant en klare podcastaflevering en publiceer hem ook nog voor je zodat jij je kunt focussen op wat nu belangrijk is. 

Het uitbesteden van je editwerk kan structureel of per strippenkaart. Stuur me een bericht als je ook graag andere dingen doet waar jij beter in bent dan het verwerken van je eigen podcastopnames!

Contactformulier

Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail