Heb je een goedlopende podcast en ben je inmiddels toe aan het structureel uitbesteden van je werkzaamheden? Ik doe alles wat jij niet wilt/kunt doen en zorg dat jouw podcast netjes op tijd en bewerkt online verschijnt. Alles wat jij hoeft te doen is op te nemen en mij de content te sturen.

Investering
maandelijkse podcastmanagement

Basic

€300

Inclusief Basic editen:
✓ uh’s, versprekingen, lange stiltes verwijderen en audioverbetering
✓ toevoegen van intro/outro
✓ shownotes met korte samenvatting
✓ plannen/publiceren bij hosting


voor 4 afleveringen per maand


voor afleveringen tot 30 minuten


prijs per maand, met een minimum van 3 maanden en 1 maand opzeg termijn


Excl. 21% btw

Basic+

€500

Inclusief Basic editen:
✓ uh’s, versprekingen, lange stiltes verwijderen en audioverbetering
✓ toevoegen van intro/outro
✓ shownotes met samenvatting
✓ plannen/publiceren bij hosting


Inclusief Concent pakket:
✓ uitgebreide shownotes (samenvatting, de belangrijke take-aways, hoofdstukken, zoekwoorden, links/call to actions en bio van jou en/of je gast)
✓ social media content voor elke aflevering (2 catchy quotes, 2 audioclips en tekst voor 2 posts)
✓ kant en klare blog tekst voor je website


voor 4 afleveringen per maand


voor afleveringen tot 30 minuten


prijs per maand, met een minimum van 3 maanden en 1 maand opzeg termijn


Excl. 21% btw

add-on: statistiek en strategie boost

+€125

Helemaal doorpakken en van jouw podcast een marketingmachine maken? Dan is het nodig om ook de statistieken erbij te pakken en jouw strategie onder de loep te nemen. Met deze add-on bekijk ik per maand jouw statistieken en houd de ontwikkelingen in de gaten. Vervolgens hebben we eens per maand een online strategiesessie waarin we de koers van jouw podcast monitoren en eventueel bijsturen wanneer nodig.

Plan eerst een matchcall om te kijken hoe een eventuele samenwerking eruit zou zien. Deze is gratis en vrijblijvend. Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag en gaan we bouwen aan jouw podcastimperium! Het bedrag wordt maandelijks vooruit gefactureerd.

werkwijze

1. Matchcall

Tijdens deze vrijblijvende call kijken we of dergelijke samenwerking met mij als jouw podcastmanager passend is voor jou. We bespreken wat jij nodig hebt en hoe een eventuele samenwerking eruit ziet. Hebben we een match? Dan hebben we een GO en starten we snel!

2. drop je opnames

Samen maken we afspraken over wanneer de content wordt aangeleverd en wanneer jij de afleveringen gepubliceerd wil hebben. Je levert mij je intro/outro en dus ook je ruwe opnames waarmee ik aan de slag kan.

3. aan de slag

Ik heb jouw content ontvangen en weet wanneer jij die live wilt hebben. Ik ga aan de slag en maak van jouw opname een vlot lopende en waardevolle podcastaflevering terwijl jij al lang andere taken hebt kunnen oppakken en nu nog alleen maar hoeft te wachten tot jouw nieuwste aflevering online komt. 

Wil jij jouw podcastwerkzaamheden uitbesteden? Of heb je een vraag over een eventuele samenwerking? Je kunt mij altijd een berichtje sturen.

Gebruik onderstaand formulier of mail naar flawlesspodcasting @ gmail.com

Contactformulier

Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail