Ik ben jessica


VROUW VAN RUBEN EN MAMA VAN NOLAN, KENDRA & ROMEE. IK BEN BETROKKEN, ENTHOUSIAST, ONVERMOEIBAAR EN ONDERNEMEND.

Ik ben de trotse mama van drie kleine koters, vrouw van een gitarist en ik groeide uit van een kantoormeisje naar een trotse freelancer wonend in Zoetermeer.

Na 13 leerzame jaren op kantoor (met een parttime eigen bedrijf) werd het in 2020 tijd om mijn vleugels uit te slaan als 100% zelfstandig ondernemer. Op naar de vrijheid die ik onbewust al zo lang nastreefde. Die vrijheid vind ik in het ondernemen en dat maakt mij een blije en trotse momboss met een hele lange lijst met ambitieuze plannen.


Echt blij word ik van het helpen groeien van creatieve ondernemers. Dat duwtje in de rug, zetje in de goede richting. We zijn hier samen om elkaar te ondersteunen en sneller bij je doelen te komen. Of dat nou is middels het maken van een passende coverart is of middels het volledig produceren van jouw podcast, I’m ready to go!

Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland

Wat doe ik als jouw podcastmanager?


Als jouw podcastmanager help ik jou en je podcast groeien. Waar jij vastloopt, trek ik je uit de modder. Waar jij frustratie ervaart, ben ik er om taken van je over te nemen. Waar jij zoekt naar informatie, ben ik er om je te presenteren.

Ik geef je consistentie, rust, ruimte, tijd, vertrouwen en vooral veel plezier in het podcasten. Ik help je alle kansen, die het podcasten je biedt, te pakken en je bedrijf te laten groeien. 

Vlekkeloos

Lijkt het je leuk om eens te sparren over de mogelijkheden?
Stuur me een bericht, dan spreken we elkaar snel!

Gebruik onderstaand formulier of mail naar flawlesspodcasting @ gmail.com

Contactformulier

Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail