Je bent druk, heel druk. Het editen van je podcast afleveringen kost je echt te veel tijd. Of heb je een podcast maar het editen kan je eigenlijk gestolen worden? Door je editwerk uit te besteden maak je direct plaats voor meer rust, ruimte, tijd en plezier. Na je opname drop je de hele mikmak bij mij en even later staat je nieuwste podcastaflevering online, ge-edit inclusief intro/outro én met shownotes. 

Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland

werkwijze

1. Matchcall

Tijdens deze vrijblijvende call kijken we of wij samen kunnen zorgen voor wat podcastmagie! We bespreken hoe het uitbesteden van het editen in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten van mij. Hebben we een match? Dan hebben we een GO!

2. drop je opnames

Samen maken we afspraken over wanneer de content wordt aangeleverd en de afleveringen worden gepubliceerd. Je levert mij je intro/outro en dus ook je ruwe opnames waarmee ik aan de slag kan.

3. ik ga aan de slag

Ik heb jouw content ontvangen en weet wanneer jij die live wilt hebben. Ik ga aan de slag en maak van jouw opname een vlot lopende en waardevolle podcastaflevering terwijl jij al lang andere taken hebt kunnen oppakken en nu nog alleen maar hoeft te wachten tot jouw nieuwste aflevering online komt. 

wat is inbegrepen?

Schaf je een strippenkaart voor het editen van 10 afleveringen aan? Dan voer ik de volgende taken voor je uit: 

✓ Het basic editen van 10 afleveringen 
(scroll even naar beneden om te lezen wat basic editen inhoud)
✓ Het toevoegen van de intro en/of outro aan elke aflevering
✓ Het uploaden, inplannen en publiceren van elke aflevering
✓ Het schrijven van een samenvatting voor in de shownotes 

Deze strippenkaart is voor 10 opnames tot 30-45 minuten per stuk en geldig tot 6 maanden na aanschaf. Tijdens onze samenwerking hebben we contact via de berichtenapp Voxer om zo snel te kunnen schakelen. 

Investering
strippenkaart basic editen

standaard
10 afleveringen

€750

✓ Het basic editen van 10 afleveringen van 30-45 minuten per stuk


✓ Het toevoegen van de intro en/of outro aan elke aflevering


✓ Het schrijven van een samenvatting voor in de shownotes 


✓ Het uploaden, inplannen en publiceren van elke aflevering


Geldig tot 6 maanden na aanschaf


Excl. 21% btw

Plan eerst een matchcall om te kijken of het uitbesteden van het editen iets voor jou is. Deze is gratis en vrijblijvend. Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag! De strippenkaart dient vooraf in volledigheid te worden betaald voordat onze samenwerking kan beginnen. 

Add on: marketing concent

Wil jij dat ik naast het editen van je aflevering ook waardevolle content uit diezelfde aflevering haal zodat jij die niet hoeft te zoeken? Ik kan voor content zorgen die jij direct kunt gebruiken om zo nog meer te halen uit de waardevolle podcastaflevering en jij dus rete efficient te werk gaat en geen kans laat liggen.

Per aflevering ontvang je dan het volgende:


✓ Uitgebreidere shownotes
(incl. belangrijke inzichten, handige hoofdstukken met tijdsnotatie, zoekwoorden voor SEO, links, call to actions en een bio van jou en/of je gast). 


✓ Content voor social media
(bestaande uit 2 quotes, 2 audiograms/korte audioclips en 2 posts voor Instagram of een vergelijkbaar kanaal.)


✓ Kant en klare blogtekst
voor plaatsing op je website


Voor 10 opnames/afleveringen


Excl. 21% btw

Veel gestelde vragen

wat valt onder basic editen?

Onder de basis versta ik het doorlopen van jouw opname en het verwijderen van uh’s, uhm’s, kuchjes, ademhalingen, lange stiltes, versprekingen en ruis waar mogelijk. Ik voeg jouw intro en/of outro toe en exporteer vervolgens het geheel op een passend volume. Het doel is een aangename luisterervaring voor jouw luisteraar. Een vlot lopende aflevering zonder (al te veel) hick-ups en audioverbeteringen past daarbij. 

WAT ALS MIJN OPNAMES OF AFLEVERINGEN LANGER DUREN?

Duren jouw afleveringen (en dus ook de opnames) structureel langer dan 30/45 minuten? Stuur me dan een berichtje, dan pas ik de strippenkaart aan op de lengte die jij voor ogen hebt en doe je een nieuw voorstel.

IK WIL GRAAG LANGER SAMENWERKEN DAN 10 AFLEVERINGEN!

Wil je een structurele samenwerking op het gebied van editen en publiceren van je podcast? Kijk dan eens bij mijn maandelijkste ondersteuning of stuur mij een bericht met jouw wensen, dan doe ik je een persoonlijke voorstel.

Heb je een vraag over de strippenkaart en het uitbesteden van je editwerk? Je kunt mij altijd een berichtje sturen.

Gebruik onderstaand formulier of mail naar flawlesspodcasting @ gmail.com

Contactformulier

Jessica Groenewegen Podcast management flawless podcasting nederland
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail